Παλαιότερες δράσεις

Σχολικό έτος 2015-2016

Θεατρική Παράσταση “Καληνύχτα Μαργαρίτα”

Καληνύχτα Μαργαρίτα

3ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ

Επιμέλεια: Αρώνης Χάρης

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μάγγου Αφροδίτη

12 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Οι μαθητές/τριες της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας, με τη βοήθεια του θεατρολόγου κ. Αρώνη Χάρη και της εκπαιδευτικού κ. Μάγγου Αφροδίτης, ανέβασαν το θεατρικό έργο “Καληνύχτα Μαργαρίτα” στο θέατρο Νέας Ελβετίας (πρώην Λουίζα)

Σχολικό έτος 2016-2017

Θεατρική ΠαράστασηDNA

DNA

3ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ

του Dennis Kelly

Επιμέλεια-διδασκαλία: Χάρης Αρώνης

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αφροδίτη Μάγγου

5 Μαΐου 2017

ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Οι μαθητές/τριες της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας, με τη βοήθεια του θεατρολόγου κ. Αρώνη Χάρη και της εκπαιδευτικού κ. Μάγγου Αφροδίτης, ανέβασαν το θεατρικό έργο “DNA” στο θέατρο Νέας Ελβετίας (πρώην Λουίζα)

Σχολικό έτος 2017-2018

Θεατρική Παράσταση ” 8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ”

Γυναίκες κατ 1
Οι μαθητές/τριες της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας, με τη βοήθεια του θεατρολόγου κ. Αρώνη Χάρη και της εκπαιδευτικού κ. Μάγγου Αφροδίτης, ανέβασαν το θεατρικό έργο “8 Γυναίκες κατηγορούνται” στο θέατρο Νέας Ελβετίας (πρώην Λουίζα)

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

ημέρα ποίησης

Filmmakers 2018

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους “Filmmakers 2018-Οι μαθητές κινηματογραφούν..” που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας με την ταινία μυθοπλασίας “Αναζητώντας τα τρία βασικά χρώματα” και απέσπασαν το Γ΄ Βραβείο καλύτερης ταινίας.

Θερμά Συγχαρητήρια!

Σχολικό έτος 2018-2019

Θεατρική Παράσταση “ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ”

Οι ένορκοι
Οι μαθητές/τριες της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας, με τη βοήθεια του θεατρολόγου κ. Αρώνη Χάρη και της εκπαιδευτικού κ. Μάγγου Αφροδίτης, ανέβασαν το θεατρικό έργο “Οι ένορκοι” στο θέατρο Νέας Ελβετίας (πρώην Λουίζα)

Δεντροφύτευση του σχολείου μας