e eggrafes logo small
Ανακοινώσεις

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes για το σχολικό έτος 2024-25

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής στην επόμενη τάξη, το σχολείο χρειάζεται επικαιροποιημένα στοιχεία για την ενημέρωση του ΠΣ myschool. Ως εκ τούτου, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄και Β΄Λυκείου θα πρέπει να συμπληρώσουν τις δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις που επισυνάπτονται και να τις αποστείλουν στο σχολείο ως τις 22-4-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω gov.gr
Οι δηλώσεις μπορούν να εκδοθούν και από το σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
Η μια δήλωση (Α) συμπληρώνεται από τον γονέα/κηδεμόνα που θα κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή και η άλλη δήλωση (Β) από τον δεύτερο γονέα/κηδεμόνα που συναινεί στην εγγραφή.
Προσοχή στην πρώτη δήλωση (Α) τα στοιχεία του κηδεμόνα που θα εγγράψει το παιδί στην επόμενη τάξη, πρέπει να είναι όπως ακριβώς εμφανίζονται στο taxisnet.

Τις υπεύθυνες δηλώσεις μπορείτε να τις στείλετε ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου ή να τις προσκομίσετε στο σχολείο  σε έντυπη μορφή (μπορούν να τις φέρουν οι μαθητές/τριες).

Για την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Λυκούση.