covid
Ανακοινώσεις

Σχολική κάρτα για covid-19

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την δήλωση αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για covid-19(self-test)  ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Η δήλωση του αποτελέσματος του self-test θα πρέπει να γίνεται μέσω της πλατφόρμας edupass.gov.gr. Στη νέα πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για covid-19.
Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα πρέπει οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριων να δηλώσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης των παιδιών τους, εφόσον έχουν εμβολιαστεί η αντίστοιχα έχουν νοσήσει.
Επισημαίνεται, ότι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάθε Τρίτη και Παρασκευή, τη Σχολική κάρτα δήλωσης αποτελέσματος ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης.
Ακόμη, οι γονείς/κηδεμόνες που θέλουν να επισκεφτούν το σχολείο θα πρέπει να εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους.